Drifto dalyvius palaikys statydami pinigus

Drifto dalyvius palaikys statydami pinigus

2021-06-03

Nepaslaptis, jog automobilių sportas yra azartiškas užsiėmimas, ypač tiems, kurie sėdi už bolido vairo. Šio savaitgalio „Betsafe Drift Camp“  varžybų organizatoriai siekia azartu pasidalinti su renginio stebėtojais ir kviečia savo favoritus palaikyti ne tik šūksniais, bet ir statymais lažybų punkte.

„Amerikiečiai turi labai gerą pasakymą – „Put Your money, where Your mouth is“ (Paremk savo teiginius ne tik žodžiais, bet ir pinigais. angl.). Būtent tai mes ir skatinam padaryti varžybų žiūrovus: tikit, jog Jūsų favoritas laimės? „Betsafe“ yra pasiruošę su Jumis lažintis ir taip leisti varžybas stebėti su dar didesne intriga! Koeficientai parinkti pagal pernai metų rezultatus, tačiau atsiradusi nauja technika ir panašūs kriterijai leidžia tikėtis staigmenų“, – pasakoja varžybų organizatorius Linas Ramoška.

Atlikti statymus bus galima iki penktadienio treniruočių – jų metu statymai bus sustabdyti, tol kol paaiškės, jog visi dalyviai sėkmingai išgyveno naująją trasą ir ją juosiančią betono sieną. Tada galimybė pasirinkti favoritus grįš ir bus aktyvi iki pat varžybų pradžios šeštadienį popiet. 

Natūralu, jog geriausiai „Betsafe“ ekspertai vertina Europos čempionato dalyvius – Andrių Vasiliauską ir Benediktą Čirbą. Abu šie pilotai ne kartą yra įrodę, jog yra verti Lietuvos čempiono titulų, lygiai taip pat – verti vienas kito. Tarp varžybų favoritų nurodomi Didžiosios Britanikos drifto čempionate sužibėjęs Aurimas Vaškelis, bei Baltarusijos čempionate dažnai ant podiumo lipantis Gediminas Levickas.

„Betsafe Drift Camp“ vyks Šiaulių darbo rinkos mokymo centro autodrome šalia Kuršėnų. Čia planuoja susirinkti visų čempionato lygų dalyviai, per dvi dienas įvyks net trejos varžybos. Platesnė renginio informacija – www.drifting.lt